Yoga in het bos

Met yoga in het bos krijg je de effecten van Forest Bathing als een plus mee. Onderzoek wijst uit dat bomen fytoncides afgeven. Deze blijken een heilzame uitwerking te hebben op ons mensen. Fytoncides versterken ons immuunsysteem en zenuwstelsel. Bosyoga verhoogt ons concentratievermogen en versterkt het gevoel van deel te zijn van een groter geheel. Daardoor versterkt het ook een gevoel van mede-verantwoordelijkheid voor alle leven op onze planeet. Diep ademhalen, ruimte maken in je schouders, rug en nek. In borst en buik. Hoe heerlijk om in deze groene stille atmosfeer yoga te beoefenen. Loslaten, verzachten en thuiskomen in de stille open ruimte van bewustzijn. Thuiskomen bij jeZelf. Opladen.

Gedurende de zomer, bij goed weer, bied ik zo wel yoga aan in onze bostuin in Wageningen, als ook in recreatiegebied Kwintelooijen, vlak bij Veenendaal. Je kunt je hiervoor aanmelden. Data en tijdstippen stemmen we dan met elkaar af.

Kosten: 10 euro per les. Duur van de les: anderhalf uur. Yoga in onze bostuin is overigens ook goed aanreisbaar voor mensen uit Bennekom, Ede, Rhenen, Renkum.

Yoga in het bos… heerlijk buiten!